Cantitate/Preț
Produs

FISH! Trăieşte-ţi piaţa! (Cărţi-Cheie)

De (autor) , , Traducere de Irina-Margareta Nistor
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback – 2002

Printre problemele cele mai arzătoare ale unei firme se numară inerţia şi lipsa de entuziasm a angajaţilor, ne spun autorii acestei cărţi. La fel de adevărat este faptul că fiecare dintre noi îşi doreşte mai multă energie, pasiune şi o atitudine pozitivă faţă de munca de zi cu zi. Un mediu în care oamenii sunt cu adevărat implicaţi în ceea ce fac şi stabilesc relaţii trainice cu colegii şi cu clienţii ne oferă satisfacţii şi ne dă dorinţa de a progresa. Este în primul rând o carte despre ridicarea moralului ori despre motivarea oamenilor, dar ne vorbeşte şi despre viaţă, despre relaţiile noastre cu familia, cu prietenii şi chiar cu oamenii întâlniţi întâmplător. Volumul se adresează tuturor celor care doresc să schimbe ceva la locul lor de muncă. Sunt prezentate, în mod inteligent şi antrenant, patru principii extrem de importante care stau la baza succesului unei firme, indiferent de domeniul de activitate. Lecţiile de afaceri pe care le regăsim în acest volum vor reprezenta cu siguranţă un pas înainte pentru orice firmă ce va face efortul să le pună în practică.

Dr. Stephen C. Lundin este cineast, absolvent al unei şcoli de afaceri şi conferenţiar. El conduce câteva seminarii la Institutul de Management şi este directorul Institutului de Creaţie şi Inovaţie din cadrul Universităţii St. Thomas din Minneapolis.

Harry Paul este în prezent vicepreşedinte al companiilor Ken Blanchard, unde coordonează proiectele speciale şi programul de cursuri din cadrul firmei. Trăieşte în California.

John Christensen este cineast, a obţinut numeroase premii şi locuieste în Minneapolis. În prezent, este director general la ChartHouse Learning Corporation, fiind principalul producător al filmelor educaţionale ale firmei, inclusiv Fish! - caseta video care a fost preluată de mii de corporaţii din întreaga Americă şi care stă la baza acestei cărţi.

Citește tot Restrânge

Din seria Cărţi-Cheie

Preț: 000 lei

Preț vechi: 000 lei
-10%


Preț estimativ în valută:
$ £

Disponibilitate incertă

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9789738356238
ISBN-10: 9738356237
Pagini: 104
Editura: Curtea Veche
Seria Cărţi-Cheie