Cantitate/Preț
Produs

Eroina Clementina #1

Autor Sara Pennypacker
ro Limba Română Paperback

Clementina e o fetiţă de clasa a treia cu bucle roşcate, cu o inimă mare. Deşi e mereu certată pentru că nu e atentă la lecţii, Clementina observă lucruri pe care ceilalţi nu le văd şi găseşte soluţii care mai de care mai originale. Vede, de pildă, că prietena ei Margaret suferă că şi-a retezat o şuviţă de păr şi îi sare imediat în ajutor, tăindu-i părul cu totul şi făcând-o să arate ca o păpădie. 

Soluţiile ei nu sunt apreciate chiar de toată lumea, dar Clementina nu se dă uşor bătută şi se străduieşte să-i înveţe pe oamenii mari să vadă lucrurile şi altfel.

 

Eroina Clementina de Sara Pennypacker este exemplul perfect de cum intențiile bune pot avea rezultate dezastruoase. Mai întâi, Clementina o tunde pe Margaret, apoi o vopsește în cap cu markere permanente, apoi încearcă să-i lipească la loc niște păr, apoi se tunde și se vopsește și pe ea însăși, lucruri care o aduc în permanență în biroul directoarei. Dar nimeni nu poate sta supărat prea mult timp pe Clementina: intențiile ei sunt bune, chiar dacă rezultatele nu sunt tocmai cele dorite. În plus, Clementina are capacitatea de a privi problemele din alt unghi și chiar rezolvă necazul cu porumbeii de la ei din bloc. Clementina nici nu avea cum să iasă altfel, dintr-o mamă artistă și un tată jucăuș, care pare mereu să știe ce să spună sau să facă pentru a-i ridica moralul. Și nici nu e nevoie de prea multe: Clementina e o fetiță optimistă, dispusă mereu să vadă partea bună a lucrurilor.

 Un text de Laura Frunză din articolul de pe blog Cinci fetițe de poveste despre care să citești în luna martie

Citește tot Restrânge

Preț: 2424 lei

Puncte Express: 36

Preț estimativ în valută:
465 494$ 404£

Carte disponibilă

Livrare express 06-10 octombrie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786067880588
ISBN-10: 606788058X
Pagini: 128
Dimensiuni: 135 x 195 mm
Editura: ARTHUR