Cantitate/Preț
Produs

Descoperă-ți propriul de ce ( Recomandări Dan Berteanu -Equatorial, Bittnet, Antreprenoria )

De (autor) , ,
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback

Începe cu DE CE a convins milioane de oameni să regândească lucrurile pe care le fac atât în viața personală, cât şi în cea profesională sau în organizațiile din care fac parte. 

Cartea de față, Descoperă-ţi propriul DE CE, duce mai departe misiunea din Începe cu DE CE şi îți arată cum poți pune în aplicare cele mai profunde idei ale lui Simon Sinek pentru a avea mai multă inspirație în ceea ce faci și, prin asta, pentru a-i motiva la rândul tău pe cei din jur. 

Cred că sentimentul de împlinire este un drept pe care îl avem, nu un privilegiu. Cu toții suntem îndreptățiți să ne trezim dimineața cu pofta de a merge la serviciu, să ne simțim în siguranță cât timp suntem acolo și să ne întoarcem acasă, la sfârșitul zilei, plini de satisfacție. Ca să atingem acest sentiment de împlinire trebuie să începem prin a înțelege exact DE CE facem ceea ce facem. 

Pe măsură ce Începe cu DE CE s-a răspândit în întreaga lume, nenumărați cititori mi-au pus  aceeași întrebare: „Cum pot să aplic principiile din această carte în cariera mea, cu echipa mea, cu compania sau cu fundația mea?”. 
Împreună cu doi dintre colegii mei, Peter Docker și David Mead, am creat acest ghid facil, care să te ajute, pas cu pas, să-ți descoperi propriul DE CE. Prin intermediul exercițiilor, al exemplelor și al pașilor care trebuie să fie parcurși în fiecare fază a procesului, Descoperă-ţi propriul DE CE te poate ajuta să răspunzi la multe întrebări care te apasă, cum ar fi: 

- Ce se întâmplă dacă am aceeaşi întrebare DE CE pe care o are şi competiția? 
- Pot să am mai multe întrebări DE CE? 
- Dacă munca mea nu se potrivește cu răspunsul la întrebarea DE CE, ce este de făcut? 
- Ce pot face dacă echipa mea nu se poate pune de acord asupra răspunsului la întrebarea DE CE? 

Indiferent dacă te afli la prima slujbă, dacă ești în fruntea unei echipe sau dacă ești directorul general al unei companii, exercițiile din această carte te vor ghida pe un drum al succesului și al împlinirii pe termen lung, atât pentru tine cât și pentru colegii tăi. Îți mulțimim că te-ai alăturat efortului nostru de a consturi o lume în care din ce în ce mai mulți oameni încep cu DE CE. 

Inspiră-i pe cei din jur! 
Simon

Citește tot Restrânge

Din seria Recomandări Dan Berteanu -Equatorial, Bittnet, Antreprenoria

Preț: 6900 lei

Puncte Express: 104

Preț estimativ în valută:
1346 1606$ 1164£

Carte disponibilă

Livrare express 18-20 martie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786067223293
ISBN-10: 6067223295
Pagini: 256
Dimensiuni: 18 x 23 mm
Editura: PUBLICA
Seria Recomandări Dan Berteanu -Equatorial, Bittnet, Antreprenoria