Cantitate/Preț
Produs

Dependentele copiilor si tinerilor

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback
Lupta pentru libertate.

Dependența este una dintre problemele critice ale lumii moderne, care-i afectează atât pe copii, cât și pe adulți. Astăzi, ne confruntăm nu numai cu o dependență, din ce în ce mai răspândită, de substanțele ilegale, dar și față de mâncare, băuturi, țigări și alcool; dispozitive electronice, rețele sociale online, emisiuni de divertisment, parte dintr-o cultură a violenței; practici sexuale anormale și excesive.

Cartea oferă o privire de ansamblu asupra consecințelor pe care le au dependențele asupra sănătății copiilor și tinerilor, cât și asupra cauzelor principale care le generează. Autorul privește copilul dintr-o perspectivă holistică (trup, suflet și spirit), de-a lungul drumului pe care acesta îl străbate de când se naște și până la maturitate. El analizează dependențe specifice prin sudii de caz preluate din experiența sa de medic, oferind în același timp o metodă testată și recunoscută de a înțelege și gestiona fiecare copil sau tânăr care se confruntă cu o astfel de situație.

O sursă de informații neprețuite pentru părinți, profesori și psihologi; pentru tinerii și adulții captivi într-o stare de dependență; și pentru toți cei care vor să înțeleagă mai bine natura umană.
Citește tot Restrânge

Preț: 2700 lei

Puncte Express: 41

Preț estimativ în valută:
526 542$ 446£

Carte disponibilă

Livrare express 25-27 august

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786067041590
ISBN-10: 6067041596
Pagini: 368
Editura: Universul Enciclopedic