Cantitate/Preț
Produs

Cum să ne păstrăm copiii aproape

Autor Dr. Gordon Neufeld, Gabor Mate
Notă:  5.00 · o notă - 1 recenzie 
ro Limba Română Paperback

Cum să ne păstrăm copiii aproape aduce în centrul atenției un nou fenomen. Orientarea copiilor și adolescenților spre prietenii lor mai degrabă decât spre familia lor. Dr. Gordon Neufeld a numit acest fenomen ”orientarea către egali”.

În Cum să ne păstrăm copiii aproape Dr. Gordon Neufeld și Gabor Mate vorbesc despre tendința copiilor și a tinerilor de a se îndrepta spre cei de aceiași vârstă cu ei. Copiii vor încerca să găsească la egalii lor sentimentul de acceptare, valori similare și coduri de comportament.

Dr. Gordon Neufeld și Gabor Mate atrag atenția despre cum orientarea spre egali subminează coeziunea familială și încurajează o cultură agresivă și sexualizată.

Cum să ne păstrăm copiii aproape oferă o explicație puternică pentru agresiunile școlare și violența în rândul tinerilor. Efectele orientării spre egali sunt dureroase și dăunătoare. Odată explicația oferită se va găsi și rezolvarea.

Conceptele, principiile și sfaturile practice oferite de Cum să ne păstrăm copiii aproape îi vor împuternici pe părinți să le satisfacă copiilor nevoia înnăscută de a-și găsi direcția. Își vor lua drept modele valorile familiei și nu pe cele ale egalilor.

Un întreg capitol, Post – scriptum pentru era digitală – cum să vă păstrați copiii aproape în epoca internetului, a telefoanelor mobile și a jocurilor video este dedicat problemei actuale pe care o reprezintă revoluția digitală scăpată de sub control.

”O gură de aer proaspăt. Pe lângă povestiri reale ale unor familii găsești explicații simple despre dezvoltarea creierului la copii. Pe lângă asta veți afla că există speranță și că ne putem păstra copiii aproape.” The Globe and Mail

Citește tot Restrânge

Preț: 4399 lei

Puncte Express: 66

Preț estimativ în valută:
842 909$ 721£

Carte indisponibilă temporar

Doresc să fiu notificat când acest titlu va fi disponibil:

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786069434208
ISBN-10: 606943420X
Pagini: 350
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Editura: Multi Media Est SRL

Recenzii de la cititorii Books Express


Gabriela Albu a dat nota:

Extraordinară carte. Și, de asemenea, m-a impresionat mesajul librăriei, scris pe o carte poștală ilustrată. Mulțumesc!!!!!!

Citește tot Restrânge