Cantitate/Preț
Produs

Copii crescuți cu blândețe

De (autor) ,
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback

Din cartea Copii crescuți cu blândețe aflați cum să ascultați instinctele și abilitățile naturale ale bebelușului pentru a-i oferi cel mai bun început în viață. Cartea este un ghid practic și sensibil care vă arată cum fiți atenți la semnele copilului dumneavoastră încă de la naștere. Observarea copilului vă va ajuta să vă dezvoltați o relație puternică și iubitoare cu acesta încă de la naștere.

Copii crescuți cu blândețe te învață să înțelegi nevoile reale ale copilului. Copilul își comunică nevoile încă de la naștere.. Gill Rapley și Tracey Murkett explică de ce este important să înțelegem și să respectăm ritmul natural al copilului. În cartea Copii crescuți cu blândețe ele ne învață ce semne să citim pentru a ne înțelege copiii.

Dacă vă înțelegeți copilul veți putea gestiona mai ușor: somnul și plânsul bebelușului. Veți putea recunoaște motivul pentru care un bebeluș plânge. Copii crescuți cu blândețe este un ghid util proaspeților părinți și îi ajută să își înțeleagă copilul. Apoi vor putea să răspundă în mod eficient la nevoile pe care copilul le are.

Gill Rapley și Tracey Murkett fac o pledoarie pentru o educație blândă, bazată pe înțelegerea copiilor la o vârstă foarte mică. Vârstă esențială pentru dezvoltarea lor ulterioară. Un copil căruia i s-a răspuns la nevoi încă de când era foarte mic, va coopera mai bine cu părinții când va crește. Se pun așa bazele unei educații care să îl ajute să devină un adult împlinit, preocupat de el și de cei din jurul lui.

Copii crescuți cu blândețe poate fi văzut ca un dicționar de care orice proaspăt părinte are nevoie

Citește tot Restrânge

Preț: 2700 lei

Puncte Express: 41

Preț estimativ în valută:
527 536$ 445£

Carte disponibilă

Livrare express 01-03 septembrie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786069356340
ISBN-10: 6069356349
Pagini: 264
Editura: MULTI MEDIA EST PUBLISHING