Cantitate/Preț
Produs

Cine mi-a luat caşcavalul? Ediţia a IV-a, revizuită: O cale surprinzătoare de a face faţă schimbărilor din viaţa personală şi profesională (Cărţi-Cheie)

De (autor) Traducere de Lucian Popescu
Notă GoodReads:
ro Limba Română Carte Paperback – 10 Apr 2013

BESTSELLER INTERNAŢIONAL – PESTE 28 DE MILIOANE DE EXEMPLARE VÂNDUTE

 

Dr. Spencer Johnson este cel care a creat The One Minute Manager System™, devenind coautor al mai multor bestselleruri New York Times, precum: Manager la Minut, Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente şi cartea de faţă. Alte bestselleruri ale sale sunt: The One Minute Sales Person, One Minute for Myself şi The Precious Present.

 

 

A scris peste 25 de lucrări de medicină şi ştiinţe comportamentale şi o populară serie de cărţi pentru copii, ValueTales™. Cărţile sale au fost tipărite în milioane de exemplare, fiind traduse în 26 de limbi.

 

 

Dr. Johnson a obţinut o diplomă de licenţă în psihologie la University of Southern California şi una în medicină la Royal College of Surgeons din Irlanda, petrecându-şi anii de stagiatură în cadrul Harvard Medical School şi Mayo Clinic. În prezent, locuieşte în Hawaii împreună cu familia sa.

 

Citește tot Restrânge

Din seria Cărţi-Cheie

Preț: 1734 lei

Puncte Express: 26

Preț estimativ în valută:
354 402$ 320£

Carte disponibilă

Livrare express 18-20 decembrie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786065885226
ISBN-10: 6065885223
Pagini: 112
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Editura: Curtea Veche
Seria Cărţi-Cheie


Recenzii

„Din când în când, apare câte o carte ce pare să deschidă uşa spre viitor. Această carte a avut un asemenea efect asupra mea.“

David A. Heenan

Membru în consiliul director,  Peter F. Drucker Management Center

„Cartea de faţă e pentru noi ca o hartă rutieră accesibilă şi clară, cu care ne orientăm ca să depăşim propriile circumstanţe din jurul schimbărilor.“

Michael Morley

Vicepreşedinte senior, Eastman Kodak