Cantitate/Preț
Produs

Ce înseamnă să fii un lider bun (Seria Daniel Goleman)

De (autor)
Notă GoodReads:
ro Limba Română Paperback – 2017

Daniel Goleman se numără printre cei mai influenţi zece autori care au scris despre lumea afacerilor, iar articolul  „Ce înseamnă să fii un lider bun?“, scris în 1998, care dă şi titlul acestei cărţi şi pe care îl găsiţi integral în primul capitol, se află în top 10 al celor mai citite şi mai apreciate texte publicate de Harvard Business Review.

Bazându-se pe cercetările sale și pe alte studii recente, cartea demonstrează că inteligenţa emoţională este o condiţie esențială a succesului în leadership. Autorul prezintă câteva ingrediente cheie ale succesului unui lider şi le dă o veste bună tuturor celor care vor să facă un pas înainte în carieră: oricine poate deveni un lider bun dacă îşi dezvoltă abilităţile specifice inteligenţei emoţionale şi sociale.

Pe lângă descrierea strategiilor necesare în formarea şi îmbunătăţirea competenţelor ce ţin de inteligența emoțională, Daniel Goleman explică şi bazele neurologice ale acestora, dând câteva indicii despre felul în care fundamentele biologice pot susţine un leadership eficient.

„Când i se cere cuiva să definească liderul ideal, sunt menţionate calităţi precum inteligenţa, rezistenţa, hotărârea, viziunea — atribute asociate, în mod tradiţional, cu leadershipul. Asemenea abilităţi sunt necesare, dar insuficiente pentru un lider. Studiile realizate de Daniel Goleman, în care au fost incluse în jur de două sute de companii mari, indică faptul că inteligenţa emoţională poate fi însuşirea cheie care îi distinge pe liderii cu performanţe superioare de liderii mediocri.“ Harvard Business Review

Citește tot Restrânge

Din seria Seria Daniel Goleman

Preț: 4000 lei

Puncte Express: 60

Preț estimativ în valută:
770 814$ 648£

Carte disponibilă

Livrare express 14-16 iulie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9786065889149
ISBN-10: 6065889148
Pagini: 208
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Editura: Curtea Veche
Seria Seria Daniel Goleman