Cantitate/Preț
Produs
Update 23 martie - COVID-19 - Informații privind activitatea Books Express

CARTEA BEBELUSULUI: alimentatia bebelusului, de la nastere pana la doi ani

De (autor) , , ,
Notă GoodReads:
Paperback

Aceasta carte a fost scrisa in timpul consultatiilor. In fiecare zi petrecuta in cabinet am adunat sfaturi practice de la parintii cu rezultate bune in ingrijirea bebelusilor. Veti descoperi aceste recomandari pe parcursul cartii. Ne dam seama ca dragostea pe care i-o purtati copilului vostru si dorinta de a fi parinti buni va fac refractari la orice fel de sfat in materie de parenting.

 

Insa puii nostri sunt prea importanti, iar parintii, prea vulnerabili pentru ca vreun autor sa-si permita sa ofere informatii neverificate. Ne asumam intreaga responsabilitate pentru invataturile noastre. Fiecare afirmatie a fost studiata indelung si a trecut testul timpului.

 

Pe de alta parte, am facut o serie de adaptari la viata agitata pe care o duc parintii din ziua de azi. Si noi am fost nevoiti sa pendulam intre nevoile imediate ale copiilor nostri si indatoririle din viata profesionala. Va prezentam in cartea noastra o serie de instrumente de baza care sa va ajute sa deveniti mai atenti, pe masura ce veti descoperi un mod de crestere a copiilor care permite implinirea nevoilor celor mici si totodata pastrarea stilului vostru de viata.

 

Sfatul nostru este sa incercati sa fiti cat mai apropiati de bebelus, pentru a contrabalansa conectarea permanenta la tehnologie, specifica inceputului de mileniu. Veti gasi in Cartea bebelusului o metoda de ingrijire a celor mici care va scoate la suprafata tot ce e mai bun in voi si in ei.

Citește tot Restrânge

Preț: 4500 lei

Puncte Express: 68

Preț estimativ în valută:
879 1023$ 804£

Carte disponibilă

Livrare express 02-06 octombrie

Preluare comenzi: 021 569.72.76

Specificații

ISBN-13: 9789738789869
ISBN-10: 9738789869
Editura: MULTI MEDIA EST PUBLISHING