Your baby will be an Einstein

Baby Einstein oferă o gamă variată de produse de dezvoltare și de petrecere a timpului liber pentru bebeluși și copii. Baby Einstein este diferită de alte companii din același domeniu pentru că la crearea produselor  se ține cont și de punctul de vedere al copiilor. Realizarea acestui lucru se face prin analiza comportamentului lor în momentul în care intră în contact cu anumite tipuri de produse destinate dezvoltării lor.

 

Cărțile create de ei includ o combinație unică de obiecte reale, muzică, artă, animale și natură. Cu ajutorul acestora va puteți introduce mai ușor copilul în lumea aceasta mare și nouă din jurul lui.

 

Produsele Baby Einstein sunt realizate din materiale de calitate, biodegradabile și care nu pun în pericol viața micuțului tău, deoarece le poți alege în funcție de vârsta și înclinațiile lui. Ele ajută la dezoltarea fizică și psihică a copilului tău prin faptul ca pun în mișcare toate simțurile, îi construiesc o personalitate armonioasă și îi hrănesc curiozitatea debordantă. Baby Einstein îți oferă de asemenea, o gama largă de cd-uri și dvd-uri care te vor ajuta să-i dezvolți copilului tau creativitatea și să-i pui temelia unei educații de calitate.

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *