Workshop: Tu ai încredere în Tine!

Stima de sine și încrederea în propriile forțe este oscilantă în momente diferite ale vieții. Felul în care învățăm să menținem nivelul crescut al acestui sentiment depinde de evenimentele cu care ne-am confruntat (și nivelul personal de pregatire vis-a-vis de aceste încercări), modelele personale, susținerea primită/ libertatea de a alege și experimenta, și așa mai departe.

      Încrederea în sine este puternic influențată de starea de spirit, astfel încât atunci când suntem veseli și energici, suntem, de asemenea, optimiști în ceea ce privește viitorul și propriile competențe. În acest sens, atunci când nivelul energetic scade (influențat de oboseală, de starea de sănătate, de eșecuri repetate- uneori datorate factorilor externi..) devenim pesimiști și mai puțin încrezători în capacitățile proprii. În aceste situații, răspunsul la evenimentele din viata noastră și la persoanele pe care le întâlnim este sub așteptări, facem față stresului mult mai greu și avem un nivel scăzut de toleranță, adaptare, creativitate putând dobândi o stare de sănătate precară.

    Dacă am știi ce ne influențează starea de spirit și încrederea în sine, am putea înțelege cum să controlăm aceste sentimente și, implicit, cursul propriei vieți.

    Astfel, ne întrebăm: de ce luam în mod repetat decizii eronate? De ce evităm să alegem căi care pot duce către reușite personale și care implică un nivel scăzut de risc? De ce nu avansăm personal/ profesional?  Cum putem controla calitatea oamenilor cu care ne asociem și evenimentele la care luăm parte, și cum să facem alegerile care ne fac fericiți?

Haideți să aflăm împreună!!!!

Susţinut de: Iulia Georgescu și Tatiana Duță, asistenți sociali, traineri

LocaţieSediul Books Express – Grădiştea Floreştilor, Nr 17

Durata: 2h (18.30-20.30).

Data: 12 iunie 2014

 

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, cu drag vă stăm la dispoziţie: oana@books-express.ro.

Telefoane:  021 569.72.76  •  0735 531.939  •  0744 325.215

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Workshop: Tu ai încredere în Tine!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *