Workshop: Să reînvățăm să fim liberi

“But you have to do what you dream of doing even while you’re afraid.” Arianna Huffington

În scrierile lui Carlos Castaneda singurul mod de a deveni un spirit liber înseamnă să îți ștergi istoria personală. Pentru că permanent ești prins în viața celorlalți din jur care îți servesc drept o oglindă, de multe ori nedreaptă, ce deformează realitatea. Astfel încât tot ceea ce știi despre tine însuți este reflectat de părinți, familie, prieteni, cadre didactice, șefi, colegi, parteneri de viață și societate în general. Și atunci vei putea deveni liber doar când vei rupe toate aceste legături. Ca și aplicabilitate ar însemna să te retragi în munți, să trăiești doar din hrana oferită de natură, să fii total independent și singur.

– Simți că deși ești în continuă mișcare viața alunecă pe lângă tine și nu reușești să faci mai nimic din ce ți-ai propus? 
– Îți tot amâni visele și lucrurile pe care ți-ai dorit să le faci, să le guști sau să le experimentezi? 
– Consideri că te-ai afundat în rutină și obligații? 
– Ai ajuns la o maturitate personală și profesională și totuși simți un iz al inutilității, al sensului sau a lipsei de substanță din viața ta? 

Nu-i nimic, inseamnă doar că ai trecut la o nouă etapă a spiritului și e timpul să îți revizuiești acțiunile și să îți organizezi propriul destin!

Vă invit la o întâlnire în care putem aprofunda ideile de mai sus, putem să dezbatem și să înțelegem ce este mai important pentru noi, cum ne valorificăm “libertatea” și cum ne organizăm prioritățile.Când: miercuri, 25 februarieOra: 18:30Preț: 50 leiUnde: la sediul nostru din Str. Grădiștea Floreștilor (zona Floreasca/Ceaikovski)Te poți înscrie la adresa oana@books-express.ro, tel: 0742.802.044


Întâlnirea va fi moderată de Irina Andrei:

Sunt Irina am aproape  34 de primăveri și caut libertatea. Am absolvit Academia de Artă și păstoresc un service moto de câțiva ani. Depășesc nivelul de hobby în sufletul meu arta, motoarele și kickboxul.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *