Workshop – “Prima impresie”

Ne pregătim sufletește și nu numai, pentru o întâlnire: ne ajustăm “discursul”, ne alegem hainele, ne punem accesoriile norocoase, ne uităm în oglindă, ne mai “asezonăm” puțin, privim, încă o dată, în oglindă și plecăm.

Încotro?

Spre ceea ce poate fi șansa vieții, spre job-ul care-ți va aduce multe satisfacții sau persoana dragă, alături de care vrei să-ți petreci viața … spre ceea ce fiecare definește ca fiind important pentru sine!

De ce atata “bătaie de cap”?Pentru că fiecare detaliu contează. Fiecare element poate constitui diferența dintre succes sau eșec!

Prima impresie se formează în mai puțin de jumătate de minut și este, de cele mai multe ori, definitorie pentru relațiile noastre. De la atitudine, zâmbet, contact vizual, haine și până la accesorii, toate comunică despre și pentru noi mai mult decat o fac, invariabil, cuvintele!

“Nu vei avea o a doua șansă pentru a face o primă impresie”, spune un proverb cunoscut de toată lumea. Însă, sensul acestuia scapă celor mai mulți.

De ce este importantă prima impresie?

Pentru că ne oferă indicii de genul: ne place ori nu cel / cea cu care interacționăm, ne ajută să decidem dacă să avem sau nu încredere în acesta / aceasta, dacă vrem să avem o relație, de afaceri sau de altă natură.

Ce au în comun toate aceste elemente?

Toate sunt indicii nonverbale și sunt definitorii în crearea relațiilor sau, dimpotrivă.

Iți ofer 7 motive pentru care să vii la workshop:

  1. Devii conștient de importanța comunicării nonverbale: 55% din comunicarea interpersonală este reprezentată de expresii faciale, posturi ale corpului, mimică, gestică, iar 38% reprezintă comunicare paraverbala: tonul, ritmul și inflexiunea vorbirii.
  2. Îți îmbunătățești comunicarea cu ceilalți prin realizarea unei concordanțe depline între ceea ce transmiți verbal și nonverbal.
  3. Inveți să decodifici corect semnele transmise de către ceilalți: vei putea “citi” adevăratele intenții ale interlocutorului.
  4. Îți ajustezi discursul în funcție de efectele pe care acesta le produce;
  5. Îți dezvolți conștiința de sine: folosești comunicarea nonverbală în avantajul propriu;
  6. Îți proiectezi o imagine în concordanță cu obiectivul tău: corpul produce reacția potrivită scopului;
  7. Îți dai seama cum limbajul trupului te poate da de gol!

Trainer: Mimi Necula

Peste 13 ani în mass-media: presă scrisă și audiovizual.Studii: Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din BucureștiMasterand: Managementul Instituțiilor mass-media, Universitatea din București, Formator, Competențe antreprenoriale, Comunicare în afaceri, Relații publice în afaceri, Dezvoltare personală și relații interumane, Leadership și Comunicare managerială, Comunicare persuasivă și Copywriting, NLP Practitioner.Traininguri susținute:Diversitate culturală și etnică în mass-media din RomâniaInițiere și formare în comunicare nonverbală, Body Language, Dezvoltarea și Cultivarea Atitudinii, Impactul și consecințele Primei Impresii, Branding Personal… Te invităm să înveți sa gestionezi eficient această jumatate de minut pentru a-ți asigura succesul în viața personală și profesională.LocaţieSediul Books Express – Grădiştea Floreştilor, Nr 17Durata: 3h (18.00-21.00).Data: 9 aprilie 2014Preţ: 50 de lei persoană.Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, cu drag vă stăm la dispoziţie: denora@books-express.ro.Telefoane:  021 569.72.76  •  0735 531.939  •  0744 325.215

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *