Workshop gratuit Parenting

Copiii au nevoie să fie înconjurați de dragoste și acceptare în aceeași măsură în care au nevoie de hrană și îngrijire pentru a se dezvolta. Despre asta și despre orice subiect conex de interes pentru tine te așteptăm să dezbatem și să găsim împreună soluții pentru copii fericiți.Ca urmare a succesului înregistrat de volumul legat de necondiționarea în relația cu copiii al lui Alfie KohnParenting necondiționat, te invităm într-un spațiu cald și competent să discutam despre toate ideile tale favorite legate de parenting-ul necondiționat. Fie că ești părinte sau nu, fie că ești educator sau ai doar un rol secundar în educația copiilor din jurul tău, dacă ești interesat de cum percep copiii din jurul tău relaționarea necondiționată, te așteptăm alături de noi!Când: sâmbătă, 7 februarieOra: 11.00Unde: la sediul nostru din Str. Grădiștea Floreștilor (zona Floreasca/Ceaikovski)Participare la workshop este gratuită și te poți înscrie la adresa oana@books-express.ro, tel: 0742.802.044


Întâlnirea noastră va fi moderată de:                                                                         Andreea Gherghina este psiholog educational cu experienta in activitatea de  consiliere a copiilor si parintilor:

 Pentru că am crezut mereu că este benefic să creștem copilul din noi și nu să renunțăm la el, am decis să fiu alături de copii, dar și de părinții lor în experiența lor de creștere și alături de oricine își dorește dezvoltarea personală. Întâmplător sau nu, în ultimii 8 ani am fost alături de adulți în creșterea lor în viața organizațională, iar de 5 ani sunt prin intermediul psihologiei, prima dragoste, alături de cei interesați de dezvoltarea personală. Sunt de fapt, paradoxal, demersuri la fel de similare pe cât de diferite, dar sigur interesante prin faptul că fiecare persoana pe care o întalnesc este diferită. Și pentru că pentru mine toate cele de mai sus au devenit un soi de hobby, te invit și pe tine să prinzi gustul lor (desigur metaforic și nu culinar).

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *