Workshop gratuit: Jolly Phonics

Jolly Phonics
În ultimii ani, în calitate de părinți și/sau educatori, am auzit repetat și din diferite surse că cei mici ar trebui să învețe descoperind și soluționând probleme.  Potrivit acestui curent educațional, rolul educatorului/profesorului nu mai este acela de a preda, ci de a organiza activități și de a facilita organizarea unui cadru adecvat de învățare. Fără niciun dubiu, abordarea funcționează în foarte multe situații, însă atunci când vine vorba să învețe cum să citeasca și să scrie cuvinte în limba engleză,  introducerea sistematică a codului limbii s-a dovedit a fi cea mai eficientă metoda, din 1996 și până  astazi, în Marea Britanie ca și în restul țărilor vorbitoare de limba engleză.
Metoda Jolly Phonics este una extrem de populară în rândul celor mici, care iubesc ‘acțiunile’ fiecărui sunet, evidențiate de povești care abundă în elemente de vocabular prin care cei mici își fixează sunetul nou introdus. Pentru sunetul /m/, bunăoară, copiilor li se cere să vorbească despre mâncarea lor preferată și să-și frece burtica, spunând /m/. Aceasta abordare multi-senzorială este extrem de eficientă.
Metoda de predare este sustinuta de materiale extrem de atractive pentru cei mici, ‘Pupil Books’, ‘Workbooks si Activity Books’, cântecele, postere, DVD-uri, soft interactiv, cărticile de povești și variate “decodable readers”.  Același sunet este urmărit în diverse materiale, însuflețite de Inky the Mouse și prietenii ei. Există chiar și un “creion vorbitor” pentru activități suplimentare.
Părinții sunt fără excepție încântați de rezultatele metodei și uimiți de cât de repede copilul lor ajunge să citeasca și să scrie în limba engleză.

Vă așteptam pentru a vă forma o părere la lecția demo gratuit!
Grupa de vârstă: 4-7 ani
Când: Sâmbătă 10 Octombrie, începând cu ora 10:30
Adresa: Str. Grădiștea Floreștilor, nr. 17, Sector 2
Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactați: 
Telefon:031 005.11.620735 531.939 (Vodafone)0744 325.215 (Orange)
E-mail:  oana@books-express.ro
Celor care se vor decide să frecventeze cursul, le vom pune la dispozitțe programa cursului, obiectivele și structura lui. De asemenea, pentru maxim de transparență în activitate și eficientizarea relației profesor-părinte în avantajul copiilor, vom transmite electronic părinților rapoarte de activitate la fiecare două săptămâni, iar o dată pe lună profesorul va iniția un atelier gratuit de coordonare și feedback față de părinți.
Un proiect Jolly Star Learning Centre în colaborare cu Books Express.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *