Women of a dangerous age

Dincolo de norii greșelilor din trecut, se află soarele permanent din noi..

Femeile au o putere inefabilă de a trece cu bine peste situațiile extreme din viață, demonstrând abilitate interioară de regenerare. Această energie de a depăși obstacole este susținută și de experiența extraordinară a prieteniei. Destăinuirile, confidențele și în general comunicarea între femei, poate avea efecte tămăduitoare asupra rănilor din trecut.

 În cel de-al doilea roman al său, Fanny Blake surprinde trăiri și povești de viață ale două femei puternice care își dau seama că niciodată nu e prea târziu pentru schimbare și depășire a unui trecut dureros. Cele două femei se întâlnesc într-o vacanță ce se dovedește o călătorie inițiatică în țara propriilor destine, aparent diferite dar similare în esență.

Lou, eroina cărții este căsătorită cu un barbat care nu o mai iubește. Personajul este un simbol al puterii de supraviețuire după un eșec în dragoste, un exemplu de schimbare și tărie de caracter. Ea decide că e timpul să treacă peste această căsnicie eșuată, să înceapă o nouă afacere, o nouă viață. Pentru a sărbători noua ei condiție de femeie liberă, Lou pleacă într-o călătorie în India, unde în fața Taj Mahal-ului se împrietenește cu Ali, aparent doar o turistă singură, care la fel ca ea dorește să se fotografieze în fața monumentului.

 Ali este o amantă profesionista, care se afla în India dupa un eșec amoros și care dorește să lase în spate un trecut dureros, cautând noi posibilități de iubire și de viață. Întâmplarea sau destinul, le aduce pe cele două femei împreună, descoperind că au mai multe în comun decât ar fi crezut la început.

Romanul Women of a Dangerous Age este excelent scris și plin de înțelepciune. Fie că e vorba de relații de iubire, de muncă sau de aspecte generale de viață, întotdeauna în spatele unui eșec există posibilitatea unui nou început.

Mai multe cărți pentru femei și lifestyle aici

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *