When you love it, you stick it

Update:

Numărul câștigător este 3, care îi corespunde lui Carmen Tobias! Felicitări 🙂

Mulțumim tuturor participanților! Vă așteptăm și la concursurile noastre viitoare.


 
Știți deja, fiecare carte comandată la noi vine însoțită de semnele de carte și stickerele noastre cu Amandina și Biscuit. Nouă, stickerele ne-au invadat tot biroul, astfel că le puteți vedea lipite pe laptopuri, uși, căni și încă nu ne-am plictisit. Căutăm în continuare locuri numai bune de accesorizat!

Uite așa ne-am gândit că ar fi interesant să aflăm pe unde vă lipiți voi stickerele și să vă și premiem! E suficient să încărcați poza în contul vostru de Facebook și să etchetați fotografia cu numele nostru (dacă nu suntem conectați pe Facebook, vă așteptăm aici, pentru a putea eticheta fotografia). Noi vom prelua poza de la voi si vom realiza un album drăguț în pagina noastră. Câștigătorul îl vom alege prin tragere la sorți (random.org) și va câștiga un voucher de 200 de lei pe care îl poate cheltui cum dorește, la noi în librărie.

Pentru a nu omite nici o fotografie, așteptăm să le trimiteți și la contact@books-express.ro.

Concursul se încheie pe data de 1 Martie 2013, când va fi anunțat și câștigătorul.

Baftă! 🙂 ( Can’t wait! )

 

 

 

 

 

 

 


Exemplu:

 

 

 

 

 

 

 

 

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “When you love it, you stick it”

  1. Sunt foarte ingenioase…dar se pare ca a trecut mult timp de cand nu am mai facut o comanda la dvs.pt ca nu am primit niciodata aceste stickere(cred ca doar semne de carte cu Amandina); cea cu “Smart girl inside!”e foarte tare!:)
    Pt.mine, books-express este ca o biblioteca “all inclusive”, mult succes in continuare!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *