What Did I Eat Today

Eu și colegele mele ne-am găsit foarte bine, din mai multe motive. Ne asemănăm în multe privințe și ne completăm foarte bine. De exemplu, suntem toate gurmande și mereu avem ceva de ronțăit pe birou sau “ceva dulce” în geantă. Astfel, discuțiile despre mâncare, dar mai ales despre cum să ne transformăm obiceiurile alimentare în unele mai sănătoase sunt la ordinea zilei. Cumva, tot încercăm să ne îmbunătățim regimul dar până acum a fost mai complicat.

Uite așa mi-a atras atenția jurnalul “What Did I Eat Today” și m-a bucurat foarte tare existența lui pentru că m-am gândit adesea la o modalitate de genul acesta pentru a conștientiza cât de dezordonat mănânc, dar mai ales pentru a îndrepta acest lucru.

De asemenea, m-am entuziasmat și pentru că prin intermediul jurnalului “What Did I Eat Today” pot ține evidența locurilor în care am mâncat ceva ce mi-a plăcut (sau din contră) și cred că este cel mai bun loc din care mă pot inspira pentru ieșiri viitoare.

Am observat în ultima perioadă că este foarte la modă (un trend care mie îmi place. de altfel) să ții un jurnal pentru numeroase momente din zi, precum un jurnal al viselor, al întâlnirilor, al momentelor de bucurie, etc. Însă, cel mai util consider că este un jurnal alimentar, mai ales dacă vă numărați printre cei care își doresc să slăbească, să mânănce mai sănătos sau mai organizat.

“What Did I Eat Today” are un format foarte practic și nici nu cântărește mult, astfel că poate fi purtat cu ușurință în geantă zilnic. Iar ilustrațiile și organizarea lui cu siguranță te vor prinde în mrejele notițelor alimentare. 😉

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *