Weekend Treats. Poveste mea

Creativity starts in the home and its last a lifetime.

In copilărie unul dintre motivele pentru care așteptam weekendul cu nerăbdare era faptul că nu trecea zi de sâmbătă fără desertul special de la sfârșitul săptămânii. Fie că era un chec cu nuci, tort de ciococolată sau plăcinte cu brânză dulce, mama obișnuia să ne răsfețe cu ceva dulce. De altfel, era și singurul moment când aveam voie să mâncăm în pat sau pe canapea în sufragerie.

 Este una dintre cele mai dragi amintiri pe care le am cu mama mea și realizez cât de important a fost că a făcut din acele zile de weekend o tradiție la care participam și eu cu mare bucurie. Cred că expresia “food is love” se aplică în multe contexte, dar mai ales atunci când părinții gătesc alături de copiii lor. Gătitul cu/pentru copii 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *