Was jeder wissen muss

Cum? Unde? Ce? Cine? Când? Cultură generlă în limba germană de la Duden

Volumul „Was jeder wissen muss“ (Ce trebuie să știe oricine) a ajuns în 2011 la a patra ediție, actualizată și adăugită.  Editorii sau străduit să facă enciclopedia cât mai plăcută pentru cititori, cu multe elemente ineresante, tabele și liste relevante pentru cultura generală, în 100 000 de  definiții.

Pe 480 Sde pagini este conținut ceea ce trebuie să știe fiecare  pentru profesie, școală, small talk etc.

 

Doza completă de cultură generală în limba germană

Conceptul de cultură generală sa schimbat în ultimii ani: baza de referință a devenit mai largă, la temele educaționale tradiționale sau adăugat cele ale epocii media  lifestyle, gastronomie,  publicitate, film și televiziune, perosnalități și evenimente.

Asupra cărui politician sau comis cele mai multe atentate? Unde plouă cel mai des?  Ce state există în lume?  Datele și faptele conținute în răspunsuri sunt adeseori uimitoare . Enciclopedia conține 30 de capitole,  în funcție de domeniu, printre acestea: religie, istorie, sport, stil de viață, artă, economie sau lumea plantelor. Un adevărat izvor de cunoștiințe ce așteaptă să fie descoperit și răsfoit din scoarță în scoarță. 


Citește un fragment!

Sar putea să vă placă și…

Dicționare

Teme specifice

Material de învățare

Copii

Lesedetektive


Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *