Vechi secrete de frumusețe(2)

Frumusețea se află în noi, trebuie doar să ştim cum să o scoatem la iveală şi cum să o valorificăm. Sunt momente în viaţa oricărei femei ca atunci când se privește în oglindă nu îi place ceea ce vede. Şi atunci face tot ce îi stă în putință să schimbe asta. Tratamente, creme, cosmetică, farduri, uneori exagerând. Din când în când, dacă nu tot timpul, ar fi bine să mai urmăm și sfaturi de frumusețe provenite de la femei de legendă, cele care au încântat ecranele de televiziune în secolul XX, care mergeau pe natural și sănătos. În articolul precedent v-am prezentat 5 femei ale căror sfaturi și trucuri de înfrumusețare merită luate în calcul. În acest articol voi continua cu prezentarea lor și veți cunoaște alte 5 femei de succes care au uimit prin naturalețe și frumusețe pură.

Bettie Page

“I never kept up with the fashions. I believed in wearing what I thought looked good on me.

Bettie Page avea o piele fabuloasă şi un corp superb, iar aceste lucruri se află în genele ei, dar nu numai datorită lor arata atât de bine. Iubea natura și îi plăcea să facă mișcare. Mergea la sală și făcea exerciții zilnic. Făcea plimbări în natură pentru a își îmbunătăți starea psihică, dar și pentru a își tonifia musculatura. De asemenea, știa foarte bine ce o avantajează și ce nu în materie de coafură și vestimentație.

Grace Kelly

“I would like to be remembered as someone who accomplished useful deeds, and who was a kind and loving person. I would like to leave the memory of a human being with a correct attitude and who did her best to help others.”

Chiar și Grace Kelly, cunoscută pentru frumusețea ei clasică, avea câteva trucuri în materie de make-up. În loc de linii groase și culori aspre, ea a ales tonuri calde, neutre care să îi sublinieze trăsăturile frumoase. Aplica un maro deschis de-a lungul liniei sprâncenelor pentru a le defini și crea iluzia unor pomeți folosind 2 nuanțe de blush- una deschisa deasupra și una mai închisă imediat sub oasele pomeților.

Mae West

“I never worry about diets. The only carrots that interest me are the number you get in a diamond.”

Mae West a fost un sex-simbol prin anii ’30 și ’40, apreciată pentru formele ei senzuale şi tenul său strălucitor. Avea însă o modalitate ciudată de a se menține în formă și de a-și păstra strălucirea naturală. Făcea regulat o dezintoxicare prin irigarea colonului , crezând că e cea mai bună cale de a-și curăţa corpul de toxine.

Elizabeth Taylor

“Pour yourself a drink, put on some lipstick, and pull yourself together.”

Elizabeth Taylor considera că frumusețea nu trebuie bazată pe un singur simţ. Pentru ea era important și mirosul, esențial pentru o femeie seducătoare ce radiază de feminitate. De aceea și-a creat propria linie de parfumuri.

Sophia Loren

“Beauty is how you feel inside, and it reflects in your eyes. It is not something physical.”

Sophia Loren, o frumusețe covârșitoare în anii ’60, și încă este. Secretul ei? Uleiul de măsline. Punea câte două linguri în mâncare, în fiecare zi, și își masa și pielea pentru a-și păstra strălucirea și finețea.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *