Vechi secrete de frumuseţe(1)

Vintage Beauty Parlor: Flawless hair and make-up in iconic vintage styles

“Sometimes people are beautiful.Not in looks.Not in what they say.Just in what they are.”(Markus Zusak)

Frumuseţea are o influenţă imensă asupra noastră, ne defineşte şi ne dă curaj să ne afişăm în lume. Ne place când suntem admirate şi curtate, flatate şi cucerite de bărbaţii din jurul nostru. Este în ADN-ul nostru să fim euforice când oglinda ne arată ceea ce vrem, când ceea ce se află în faţă noastră se încadrează în propriul nostru tipar de frumuseţe. Dar ca să fii frumoasă, trebuie să fii sănătoasă. Căci frumuseţea exterioară ia naştere din interior. Şi pentru că vrem să ne păstrăm tinereţea şi nu vrem în ruptul capului să ne alunece printre degete, recurgem la diverse trucuri şi metode, încercăm tot soiul de produse despre care auzim că ne sunt benefice şi suntem nerăbdătoare să vedem rezultatele. Sfaturi de frumuseţe dă toată lumea, important este să fim atente pe care le putem urma să nu ne trezim a doua zi de dimineaţă că oglinda refuză să ne privească. Nu ştiu voi, dar eu tind să le cred pe aceste nimfe ale frumuseţii ale căror secrete le voi divulga în acest articol.

Marilyn Monroe “Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world.”

Actriţa era renumită pentru strălucirea tenului său. Pentru a şi-o menţine, folosea o cremă cu hormoni care provoca creşterea pufului blond pe faţă. A fost sfătuită să se epileze, dar adora cum îi apărea faţa în fotografii şi pe camere, radiantă şi curată. Dacă doriţi acelaşi efect, nu trebuie să folosiţi crema cu hormoni, ci un fond de ten care redă strălucirea tenului.

  Audrey HepburnThe beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries, or the way she combs her hair. The beauty of a woman is seen in her eyes, because that is the doorway to her heart, the place where love resides. True beauty in a woman is reflected in her soul. It’s the caring that she lovingly gives, the passion that she shows & the beauty of a woman only grows with passing years.”

Avea un look desăvârşit şi un stil vestimentar aparte. A interpretat excepţional rolurile din filme şi a fost şi este adorată de întreaga lume. De ce să nu ne inspirăm din tehnicile ei de frumuseţe? Pentru ca genele ei să pară mari şi naturale, după ce aplica mascara, separa fiecare geană cu un ac. Destul de periculos, dar frumuseţea cere sacrificii. Pentru a nu sta cu orele să separaţi geană cu geană, procuraţi-vă o mascara cu perie subţire ce va face treaba pentru voi.

Marlene DietrichGlamour is what I sell, it’s my stock in trade”.

Recurgea la o măsură destul de extremă și aceea  de a-și rade sprâncenele pentru a le desena apoi cu un creion kohl, conform vremurilor de atunci. Nu folosea niciodată mascara pe genele inferioare, pentru că o făcea să pară obosită din cauza umbrelor de sub ochi. Nu recomand să vă radeţi sprâncenele, dar puteţi sa le dați o forma frumoasă și să le conturați cu un creion.

   Katharine Hepburn “Plain women know more about men than beautiful women do.”Stilul ei a fost unul natural, minimalist, cu o tentă androgină, însemnând tonuri neutre pe un ten fără cusur. Apela la o exfoliere regulată pentru care folosea un amestec de zahăr, puţină apă caldă şi zeamă de lămâie cu care îşi masa faţa.Coco Chanel “I don’t understand how a woman can leave the house without fixing herself up a little – if only out of politeness, and then, you never know, maybe that’s the day she has a date with destiny. And it’s best to be as pretty as possible for destiny.””

Nu o puteam exclude pe Coco din această discuție. Femeia este o adevărată nimfă a modei şi a frumuseţii. Considera că o femeie trebuie să fie mereu aranjată când iese din casă. Nu poți să ştii niciodată când vei avea o întâlnire cu destinul și trebuie să arăți prezentabil în faţa lui. Culorile neutre și un glow al tenului te propulsează în rândul naturaleții și al frumuseții curate.

   

 займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

1 thought on “Vechi secrete de frumuseţe(1)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *