Vasile recomandă

Mă consider un tip norocos: mă ocup de o revistă frumoasă (BBC Science World) iar asta înseamnă că zilnic caut, citesc și scriu despre cele mai interesante subiecte din știință și tehnologie. „Fă ce-ți place și nu vei mai lucra o zi în viață” e o zicală perfect adevărată, chiar dacă eu i-am descoperit valoarea abia recent.

Pentru a fi descoperită și urmată, o pasiune are nevoie uneori și de profesori buni – care să te învețe cum să înveți cu plăcere. Pentru mine, cărțile au fost cel mai bun profesor, pe care îl voi asculta probabil și la pensie. Este o dependență, dar una minunată! Raiul meu este plin de cărți, cât și de cafea – băutura cea mai bună din lume. Iar ca cerber…o pisică.

Mai jos o să vă ofer, săptămânal, o selecție a cărților pe care le recomand, precum și titluri care mi-au atras atenția. Sper ca măcar unele dintre ele să vă placă și vouă la fel de mult.

Iar dacă v-am trezit curiozitatea, mă puteți găsi și pe Exploratori moderni

Recomandările mele de cărți:

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Vasile recomandă”

  1. Pingback: Science Borg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *