Vânǎtoarea de comori şi un concurs

Acum o sǎptǎmânǎ am participat la Vânǎtoarea de comori arhitecturale organizatǎ de prietenele de la viajoa. Ce înseamnǎ asta? Pǎi, dacǎ te pasioneazǎ oraşul şi ce ascunde el, ţi se dǎ un perimetru unde sǎ cotrobǎi – pânǎ acum am fost în Cotroceni, Armeneascǎ, Batiştei şi Kiseleff, gǎseşti 2-3 colegi de echipǎ, te înarmezi cu un aparat de fotografiat şi pleci în cǎutarea indiciilor. Dai de mascaroni şi marchize, oţetari şi castele, dragoni şi case gemene. Trebuie sǎ numeri scǎri, sǎ gǎseşti dragostea, sǎ fii atent ca sǎ gǎseşti turnul de prinţesǎ. E foarte tare sǎ fii acolo, sǎ descoperi lucruri pe lângǎ care treci poate zilnic, dar nepǎsǎtor, pentru cǎ înveţi sǎ fii receptiv la tot ce are frumos Bucureştiul. Şi jur cǎ are o mulţime de minunǎţii.

Şi pentru cǎ o nouǎ vânǎtoare va mai fi de-abia anul viitor, fetele de la Viajoa organizeazǎ un concurs pentru toţi posesorii de Instagram. “Luați-vă geaca, încălțările comode, megapixelii din smartphone, instagramul și porniți la plimbare prin București (sau prin orașul în care locuiți). Scopul? Să descoperiți și să îmi arătați clădiri vechi, frumoase, monumente istorice, detalii arhitecturale. Să spunem că pe drumul spre serviciu sau spre locul de unde vă faceți piața e o clădire/casă care v-a atras atenția. O fotografiați, o urcați pe contul vostru de Instagram, adăugați hashtagul #vanatoriurbani și gata, ați intrat în concurs!”

Mai trebuie sǎ ştiţi cǎ acest concurs dureazǎ pânǎ pe 3 noiembrie şi cǎ premiul îl oferim noi: douǎ cǎrţi de arhitecturǎ frumoase care vǎ invitǎ la fǎcut bagaje şi plecat hai-hui prin lume. Succes la pozat! 🙂

Toate detaliile le gǎsiţi aici.

Fotografie

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *