Up for Chick Lit

‘‘Days that change your life start out like any other. There is no big sign written across the sky saying, Hello, your world is about to be ripped apart.’’ (Sarah Harte:The Better Half )

 

Literatura de tip ”chick lit” este un gen de ficțiune apărută după 1990, care este preferată în majoritatea cazurilor de către femei. Aceste cărți abordează probleme ale feminității moderne, cu umor și atenție la detalii. Chiar dacă ar putea să pară astfel, acest gen nu este o subcategorie a romanului de dragoste deoarece relația eroinei cu familia sau prietenii săi au aceeași importanță ca relația cu persoana iubită. Autoarele de ”Chick Lit’ au un succes enorm, concurând cu autorii de literatură SF.

Cele mai apreciate romane de Chick Lit:

Mai multe cărți de ficțiune

Mai multe cărți de Marian Keyes

Mai multe cărți de Sophie Kinsella

 

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *