Universul Game of Thrones: A Song of Ice and Fire în cărți, romane grafice dar și cadouri pentru cei mai mari fani [draft]

Jon Snow. Daenerys Targaryen. Arya Stark. Westeros și Essos. Zeii vechi și noi. Zidul. Winterfell. Umblătorii Albi.

Dacă recunoști aceste cuvinte înseamnă că ai făcut primul pas pentru a intra într-unul dintre cele mai bune și bine construite universuri literare născocite din mintea scriitorului american George R.R. Martin.Lasă-te cuprins de intrigile periculoase și vizitează cu ajutorul imaginației și a cuvintelor meșteșugite de către Martin spectaculosul King’s Landing, înzăpezitul Castle Black sau orașele de dincolo de Marea Îngustă.Dacă ești familiarizat cu popularul serial Game Of Thrones produs de HBO înseamnă că lectura cărților devine obligatorie.Și atenție: creează dependență!Am strâns cu drag pentru cititorii noștrii dragi întreaga serie A Song of Ice and Fire, cunoscuta serie ilustrată, cărți bazate pe universul Game of Thrones, cadouri dar și figurine pentru cei mai mari fani.

Seria A Song of Ice and Fire

Deși așteptăm nerăbdători noul volum, încă ne mai putem bucura de recitirea volumelor preferate, acum și într-un box set dichisit: A Song Of Ice and Fire Box Set.

Seria de romane grafice A Song of Ice and Fire

Când ai de-a face cu o capodoperă trebuie să ai alături cei mai buni artiști pentru a o adapta. De aceea cei aleși au fost Daniel Abraham și Tommy Patterson care au imaginat universul Game of Thrones în cele mai interesante tușe, conturând personajele într-un stil care te va surprinde la fiecare pagină.

Cărți inspirate de universul Game Of Thrones

Figurine Game of Thrones

Game Of Thrones Cards&Games

Cărți de colorat Game Of Thrones

Cadouri Game of Thrones

 займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *