Uki- prietenul celor mici

Uki este o creatură drăgălașă, mică și galbenă, care invită micii telespectatori să descopere lumea alături de el. Uki nu este nici băiat, nici fetiță și nici nu vorbește, ci se exprimă prin sunete, râs și zămbete, asemenea unui copil mic. Fiecare episod prezintă o zi din viața lui Uki, pe care o petrece alături de prietenii săi: Ariciul, iepurele, veverița, broasca țestoasă, rață și florile. Aceștia sunt pretejați de alte două personaje: Soarele și norii.

Lumea lui Uki este sigură și necontaminată, este o lumea care îi oferă copilului o serie de experiențe noi, care vor sta la baza dezvoltării lui și îl vor ajută să înțeleagă mai ușor lumea înconjurătoare. Muzica este cea care îi va atrage atenția celui mic asupra detaliilor importante din fiecare episod. O muzică simplă, dar colorată în același timp, pe gustul fiecărui copil.

Dvd-ul integrează 10 episoade, plus unul bonus.

Mai multe dvd-uri pentru copii

Mai multe cărți pentru copii

 

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *