Tu cu ce te îmbraci mâine?

Jessica Quirk, persoana din spatele blogului Whatiwore.tumblr.com, îți arată cum ai posibilitatea să îți diversifici ținutele zi după zi, dacă îți achiziționezi hainele care trebuie. De asemnea, te face să îți dorești o reorganizare a garderobei tale pentru a descoperi ”comori” vechi, de care cu siguranță ai uitat. Jessica analizează obiceiul unor femei care, din comoditate, aleg să poarte obsesiv hainele care le intră pe mână dimineață sau pe cele care sunt preferatele lor.Majoritatea femeilor își pot crea o garderobă frumoasă și pot arăta execlent în fiecare zi fără un buget exorbitant și fără să stea zile în șir în fața oglinzii. Cartea What I Wore  este foarte distractivă, iar sfaturile sunt grozave și accesibile. În plus, e plină de ilustrații drăguțe și folositoare.Ajutorul pe care îl oferă Jessica este util tuturor femeilor care se întreabă obsesiv: ”Cu ce mă îmbrac mâine?”займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

3 thoughts on “Tu cu ce te îmbraci mâine?”

  1. O idee splendida de a crea un asemenea site. Stilul ei e adorabil si in acelasi timp elegant. Deseori ma uit pe site-uri de genul acesta si sunt de o inspiratie imensa!

  2. Foarte util articolul si chiar nu stiam de blogul tipei care are idei geniale.:D

  3. Nu e nevoie de bugete colosale pentru o tinuta reusita- de acord. Eticheta (la propriu) e prea putin importanta daca exista bun gust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *