Topul celor mai bune volume de comedie ale anului 2014

În cadrul premiilor Goodreads Choice Awards, cititorii de pe Goodreads au ales cele mai bune volume de comedie ale anului. În top 3 se află volumele “Yes Please” de Amy Poehler, cu 36.009 voturi, “Neil Patrick Harris: Choose Your Own Autobiography” de Neil Patrick Harris, cu 27.062 voturi şi “Rusty Nailed” (Cocktail, #2) de Alice Clayton, cu 20.263 voturi.

1. În mult aşteptatul volum de debut al lui Amy Poehler, “Yes Please“, Amy ne oferă o mulţime de poveşti amuzante despre dragoste, prietenie, experienţa de a fi părinte şi sfaturi de viaţă, ca de exemplu când să priveşti lucrurile cu amuzament şi când să le iei în serios.

2. Volumul autobiografic “Neil Patrick Harris: Choose Your Own Autobiography” este o lectură interesantă şi interactivă, un experiment revoluţionar, în care autorul le permite cititorilor să-i trăiască viaţa şi să fie parte din aventurile şi experienţele lui.

3. La fel de fermecator ca şi “Wallbanger“, primul volum din apreciata serie Cocktail, cel de-al doilea volum, “Rusty Nailed“, este un volum romantic şi plin de umor, care continuă aventurile prin care trec Caroline şi Simon în relaţia lor amuzantă şi pasională.

Pe poziţiile următoare în voturile cititorilor s-au clasat volumele:

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *