Topul celor mai bune cărți de ficțiune și nonficțiune ale anului 2015

best books 2015Pentru Premiile Goodreads Choice Awards 2015, cititorii de pe Goodreads au ales prin vot cele mai bune cărți de ficțiune și nonficțiune ale anului.

La categoria Ficțiune, cele mai votate cărți au fost: Go Set a Watchman de Harper Lee (31.093 voturi), After You de Jojo Moyes (19.838 voturi) și ”The Royal We” de Heather Cocks (16.862 voturi).

Pe următoarele poziții s-au clasat:

Signs Preceding the End of the World de Yuri Herrera


La categoria Nonficțiune, cele mai multe voturi au obținut volumele: Modern Romance de Aziz Ansari (19.895 voturi), Humans of New York de Brandon Stanton (15.536 voturi), Big Magic”/”Lecții de magie de Elizabeth Gilbert (14.717 voturi).Pe următoarele poziții s-au clasat:

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *