Top 5 actori imuni la critici

Pasionaţii de cinematografie cunosc în mod sigur Premiile Zmeura de Aur. Acestea se decernează aproape în acelaşi timp cu Premiile Oscar şi sunt acordate filmelor, actorilor, celor implicaţi în industria filmului pentru cele mai slabe performanţe ale anului trecut. Cu toate acestea, critica nefavorabilă nu înseamnă şi încasări slabe. Iată câţiva actori cărora nu le pasă de critici, ci de reacția publicului:

1. Adam Sandler. Deşi criticii consideră că ultimul său film „Jack and Jill” nu este deloc amuzant şi acesta are doar 3% procent pe scala calităţii pe site-ul RottenTomatoes.com, comedia a încasat nu mai puţin de 25 de milioane de dolari în week-end-ul de deschidere. În realitate, 30 din cele 37 de filme ale sale au fost criticate masiv, dar aproape toate dintre acestea au surclasat cel mai bine cotat film al său de către critic, drama din 2002 “Punch-Drunk Love” (17,8 milioane de dolari). Primele sale 10 filme ca încasări au primit doar un procent de 29,4% de aprobare din partea criticilor si au avut împreună încasări de 1,4 miliarde de dolari.

2. Katherine Heigl A apărut pe tărâmul comediilor în filmul lui Judd Apatow din 2007, “Knocked Up”, dar criticii nu au iubit deloc comediile romantice ce au urmat, precum “The Ugly Truth” din 2009, despre care Elizabeth Weitzman de la “New York Daily News” a spus că “reuşeşte să insulte atât distribuţia, cât şi publicul la aproape fiecare scenă”. Cu toate acestea, Heigl încă vinde multe bilete în filmele sale.

3. Ashton Kutcher. Este o realizare cu care puţini actori se poate lăuda: fiecare dintre filmele starului din “Two and a Half Men” a primit un rating foarte slab din partea criticilor. Vestea bună: ultima sa realizare, filmul de anul trecut “Not Strings Attached” a fost cel mai criticat. Totuşi, încasările aduse de filmele sale îl ajută să îşi menţină umorul caracteristic.

4. Matthew McConaughey. McConaughey nu a ajuns niciodată superstarul pe care mulţi îl preconizau în 1996, după ce a avut succes cu drama “A Time to Kill”. Şi, în timp ce are recenzii decente în drame, precum cea din anul trecut “The Licoln Lawyer”, el preferă mai des comedii romantice slabe, care îi arată mai mult frumuseţea corpului decât talentul, precum colaborarea din 2006 cu Sarah Jessica Parker “Failure to Launch”. Despre acesta din urmă, criticul “Chicago Tribune” Michael Philips a spus că “a fost blestemat cu un titlu onest”.

5. Jennifer Aniston. Filmele lui Jennifer Aniston au avut încasări de aproape 250 de milioane de dolari în 2011, dovedind că este singurul actor din serialul “Friends” care a a avut o tranziţie de succes de la televiziune la film. Dar ceea ce este fascinant este cât de puţină calitate se suprapune cu puterea ei crescândă. “Marley & Me” şi “Horrible Bosses” au fost tot atât de bune precum “Just Go With It” a fost de rău şi împreună au avut încasări de peste 100 de milioane de dolari. Criticul Richard Roeper a spus despre ele: “Dacă ar fi arătate într-un avion, aş cere o paraşută.”

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

4 thoughts on “Top 5 actori imuni la critici”

  1. Pasionatii de cinema stiu foarte bine sa trieze din multitudinea de filme care se realizeaza pe banda pe cele care merita efortul de timp, energie si pasiune pentru a fi vizionate.Personal pur si simplu la nivel neuronal nu mai reactionez la asemenea rebuturi,iar daca marea masa se indreapta nerafinata catre ele atunci producatorii se simt indreptatiti sa continue investitia in aceste genuri,iar speranta succesului se bazeaza exclusiv pe vedeta distribuita.Pe termen lung si foarte lung aceste dvd-uri vor fi cumparate doar de fanii pasionati de actorul sau actrita respectiva.Talentul lor este exploatat adeseori doar intr-o slaba masura deoarece prin prisma unui rol care a adus succes de casa ei vor primi numai oferte de aceasi factura.Sfatul meu este sa explorati cat puteti de mult in lumea filmului.Veti avea parte de multe surprize placute.

  2. Multumesc si eu de asemenea.Da fapt sunt o pasionata a cititului, iar in lumea cartilor as petrece cea mai mare parte a timpului.Scriu iar cuvintele stiu ca pot crea realitatea.Desi fascinatia concursului m-a adus pe acest blog(inclinatia mercantila sau dorinta de a castiga un premiu) ma voi stradui sa raman.Deja caut printre cartile de gatit una care sa imi ofere retete egiptene in special.Desi am ajuns la pagina 15 nu am gasit decat una cu bucatarie araba.Intr-o zi sper sa pot spune ca va iubesc cu foc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *