Top 100 cele mai apreciate cărţi pentru adolescenţi

Organizaţia media NPR din SUA a realizat, pe baza voturilor a 75000 de cititori, un top al celor mai apreciate 100 de romane pentru adolescenţi (100 Best-Ever Teen Novels).Pe primele 10 poziţii s-au clasat:

Pe următoarele 90 de poziţii s-au clasat: займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

3 thoughts on “Top 100 cele mai apreciate cărţi pentru adolescenţi”

  1. Hei! Si pe mine ma cheama Madalina.Ador sa citesc.Ce pot spune….Imi place mult.Am citit multe carti si inca citesc,dar tu acum mi-ai demonstrat si mai facut sa inteleg ca cititul este o parte din mine.

  2. Numele meu este Mara si pot spune ca cititul este un refugiu pentru mine in fiecare zi. Un loc in care sa evadez fără sa-mi pese de trecerea timpului, unde pot fi alături de niște personaje extraordinare, ba salvând lumea, ba traind o poveste de dragoste extraordinara. Simt ca trăiesc mai multe lumi care ma inspira si ma motivează intr-un mod elducorat, realist, crud si ficțional in același timp.

  3. Salut, Mara! Ne bucuram să auzim că lectura este o parte atât de importantă din viața ta și că te putem ajuta cu recomandări și inspirație! Mulțumim pentru gândurile bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *