Top 100 cele mai apreciate cărți pentru adolescenți pe Goodreads

În septembrie anul acesta, Goodreads, cel mai mare site din lume pentru cititori și recomandări de carte, a realizat un top al celor mai apreciate 100 de cărți pentru adolescenți, selectate pe baza punctajului acordat pe Goodreads de cititorii din întreaga lume (Top 100 YA Books According to Goodreads Members). Toate cărțile din top au un punctaj general (rating) de peste 4 puncte din maximul de 5 puncte care poate fi acordat unei cărți pe Goodreads. Topul Goodreads cuprinde atât noutăți publicate în ultimii ani, inclusiv anul acesta, cât și volume clasice din literatura pentru adolescenți.

Site-ul Goodreads a fost lansat în ianuarie 2007, iar în prezent găzduiește peste 40 de milioane de membri din toate colțurile lumii, peste 1 miliard de titluri de cărți și peste 43 de milioane de recenzii realizate de cititori.

Cele 100 de cărți pentru adolescenți incluse în topul realizat de Goodreads sunt:

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *