Toamna se nasc culorile

“See with a different eye, visualize with a colorful mind, manifest your thoughts with the energy within.” ― Michael Bassey Johnson

 Trăim într-o lume agitată, nu reușim să ne adunăm gândurile și să tragem adânc aer în piept. Fie că suntem adulți, fie că suntem copii, toți vrem același lucru, să fim fericiți, să avem o viață colorată și să găsim bucuria în lucrurile mărunte. Unul dintre lucrurile care mă încântă este să colorez. Și fac asta de fiecare dată când am ocazia, mai ales alături de copii.  Coloratul este una dintre metodele pe care le aplic atunci când interacționez cu cei mici, pentru a-i învăța lucruri noi și interesante. Imediat li se luminează privirea atunci când le aduc fișe cu desene simple care nu spun nimic, pentru că sunt nerăbdători să le aducă la viață, să le îmbrace în culori, să spună povești. Iar eu mă bucur alături de ei căci astfel am ocazia de a crea lumi noi prin ochii celor mici.

Odată cu venirea toamnei, iau naștere și culorile, mai aprinse și mai misterioase, culori care spun povești și ne poartă pe tărâmul viselor. Sunteți familiarizați cu minunatele cărți de colorat pentru adulți, care, odată ce sunt colorate, parcă prind viață. La raftul de Creative Colouring  au apărut o mulțime de titluri noi, atât pentru adulți, cât și pentru copii, menite să ne pună creativitatea la încercare. Dacă simțiți nevoia să evadați din cotidian, să vă destindeți și să vă puneți puțin emisfera dreaptă la încercare, mai jos aveți o serie de cărți care promit să vă încânte privirea și să vă elimine stresul.

Apariții noi Adulți:

Copii: займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *