Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast

Săptămâna aceasta rulează în cinematografele din România filmul de animaţie Clopoţica și Legenda Bestiei de Nicăieri (Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast), al şaselea film din seria de animaţie Tinker Bell (Clopoţica) bazată pe îndrăgitul personaj creat de scriitorul si dramaturgul scoţian J. M. Barrie, creatorul lui Peter Pan.

Filmul a fost lansat în SUA în decembrie anul trecut, iar în februarie anul acesta a fost publicată cartea pentru copii inspirată din film, “Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast.

Personajul Tinker Bell (Clopoţica) a apărut prima oară în anul 1904, în cartea “Peter Pan” scrisă de J. M. Barrie. De atunci, Clopoţica a apărut în numeroase filme şi adaptări pentru televiziune a poveştii lui Peter Pan. Descrisă iniţial de creatorul ei ca o simplă zâna, Tinker Bell s-a bucurat de mult succes, devenind un personaj Disney îndrăgit de copiii din întreaga lume, în jurul căreia a fost creată franciza media Disney Fairies.

Cartea şi filmul de animaţie Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast ne-o arată pe Clopoţica într-o aventură ieșită din comun: când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfățișarea nu spune nimic despre inima unei ființe, se împrietenește cu o misterioasă creatură gigantică, Clopoţica nu știe dacă să se teamă sau nu pentru siguranța zânelor. Dar când un grup de zâne ia inițiativa de a captura “monstrul” înainte ca acesta să facă prăpăd în jur, Clopoţica va trebui să decidă dacă prejudecățile sunt mai importante decât o inimă deschisă.


Cărţile inspirate din cele şase filme din seria de animaţie Tinker Bell


Seria Disney Fairies de Celeste Sisler

Seria de romane grafice Disney Fairies

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *