The Way I Am – Eminem

SandiGuest Post de  Sandra

Anul trecut, în decembrie, am decis în sfârșit să cumpar cartea „The Way I Am”, scrisă de idolul meu, Eminem! Pentru cei care nu au avut prilejul să îi asculte muzica sau să afle cine este, Eminem e un artist/rapper american de 37 de ani, care a vândut peste 75.000.000 de albume în toată lumea.Eminem a scris două cărți pânâ în momentul de față, preferata mea fiind The Way I Am, biografia sa. Este scrisă pentru fanii săi și dedicată lor. Acest fapt se poate dovedi prin felul în care povestește: ca de la prieten bun la prieten bun. El presupune că cititorul știe deja câte ceva despre el, despre muzica și viața sa.  Are un stil aparte, care pe mine personal m-a facut să nu las cartea jos din mână până când nu am terminat-o. Povestea vieții lui este captivantă! Este fascinant să vezi cum un simplu om sărac cu doar nouă clase, bătut aproape zilnic de colegii mai mari, crescut fără tată și cu o mamă care nu a prea avut grijă de el a reușit să transpună toate nefericirile din viața sa pe o foaie de hârtie și să le transforme în melodii renumite, care i-au adus succes și faimă. Am râs cu poftă la glumele pe care le făcea din când în când, dar m-am și emoționat aproape până mi-au dat lacrimile la anumite povestiri.

Un alt lucru pe care îl ador la această carte este multitudinea de fotografii. Cartea este plină de poze cu el, făcute în diferite momente ale vieții sale, care până la lansarea cărții in octombrie 2008  nu au mai fost văzute. Către sfârșitul cărții se pot găsi câteva fotografii ale schițelor și ciornelor sale,  pe care sunt scrise versurile faimoaselor sale melodii și un scurt DVD,  făcut și filmat de el, care conține un interviu și întâmplări hazlii din culise.

Iată în mare despre ce povestește Eminem în carte: copilaria sa nefericită, prietenia cu rapperul Proof, împușcat fatal în 2006, nașterea alter ego-ului sau Slim Shady, concertele avute, fanii și aventurile din timpul turneelor. Mai vorbește despre filmul 8 Mile, în care a jucat rolul lui Jimmy Smith Jr.- personajul principal- despre experiența sa ca tată și fiica lui de 14 ani, Hailie Jade,  despre problemele cu justiția, cu drogurile și despre dependența de somnifere. Pe langa acestea mai sunt și alte scurte povestiri, toate foarte interesante iar unele chiar haioase.

Recomand această carte cu caldură și din toată inima tuturor fanilor cât și celor interesați să afle mai multe despre Eminem.

Pentru fani, „ The Way I Am” este o piesă de colecție care nu trebuie să le lipseasca!

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

4 thoughts on “The Way I Am – Eminem”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *