The Summer Without Men

Mia Fredrickson, personajul principal al cărții , este o scriitoare nevoită să își reexamineze viața tragi-comică. După 30 de ani căsătorie, soțul Miei  îi solicită acesteia o pauză în căsnicie, moment în care aceasta se destabiliează psihic și se internează o perioadă într-o secție de psihiatrie. După ce își revine decide să plece o perioadă în orășelul în care a copilărit și unde mama ei locuia (alături de alte văduve) pentru a nu da piept cu realitatea vieții pe care trebuia să o trăiască.Această călătorie va fi exact ce avea ea nevoie pentru a se reface, iar vara pe care o va petrece alături de prietenele ei din copilărie și de mama ei, o va ajuta să treacă cu ușurință pentru momentul despărțirii.De asemenea, începe să comunice prin corespondență cu un anonim de care se îndrăgostește treptat. Dar, de departe cea mai interesantă parte a cărții este jurnalul pe care ea îl ține în perioada în care a stat internată la psihiatrie.Romanul este unul provocator, spiritual și revelator, despre femei, dragoste și mariaj, despre vârsta de mijloc, identitate și diferența dintre sexe, dar mai ales despre cum poate să trăiască o femeie fără dragoste.Alte cărți de Siri Hustvedt:

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “The Summer Without Men”

  1. L-am citit, mi-a placut, dar parca vroiam mai mult… O sa le incerc si pe celelalte, poate dau de urmatoarea mea carte preferata! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *