The shoe I live in

Niciodată nu poți avea destui pantofi, nu-i așa? Specialiștii spun că strictul necesar conține o pereche de pantofi negri cu toc mediu, o pereche roșii de efect și o pereche nude pentru ținutele deschise la culoare. Dar, de ce să nu avem mai multe perechi de pantofi negri sau câte o pereche potrivită pentru fiecare ținută în parte, ori pantofi cu imprimeuri, cu tocul cât mai înalt?Știu, tindem să avem mai mulți pantofi în garderobă decât pulovere sau șosete si de multe ori să cumpărăm mărimea nepotrivită doar pentru ca sunt superbi. Însă, întrebarea eternă a neinițiaților în acest domeniu este: De ce ai nevoie de atât de mulți pantofi și când apuci să îi porți pe toți?! O colecționară ți-ar răspunde că: În primul rând, întotodeauna trebuie să ai de unde să alegi pereche potrivită fiecărei ținute. Apoi, nu știi niciodată la ce eveniment trebuie să participi și unde se cere neapărat să porți pantofii aceia din vitrină. În plus, moda impune niște standarde, iar tu trebuie să fii la înălțime, mai ales că o ținută nu înseamnă nimic fără o pereche de pantofi fabuloși. Totodată, este demonstrat faptul că pantofii înalți te fac să arăți mai bine, mai subțire, îți conferă încredere în tine și un plus de feminitate.Știați că: Faimoasa cântăreață Christina Aguilera are peste 750 de perechi de pantofi, Paris Hilton peste 2000 de perechi, scriitoarea Danielle Steel aproape 6000, Anna Dello Russo 4000 de perechi, iar Mariah Carey 1000 de perechi de pantofi?Pasiunea femeilor pentru pantofi nu poate fi criticată, mai ales în vremurile noastre când piața este atât de variată, iar creatorii de pantofi se întrec în modele care mai de care mai interesante, frumoase și de calitate. Dragostea pentru pantofi este dependența comună a tuturor femeilor, însă unele sunt mai cumpătate când vine vorba de achiziționarea lor. Dacă ești de părere că adicția ta trebuie tratată măcar un pic, începe prin a ține cont de cele 7 sfaturi de mai jos, ale lui 1. Conștientizează scopul pentru care îi achiziționezi. Nu pleca la cumpărături doar pentru a aduce o pată de culoare în viața ta plictisitoare pentru că te vei alege cu multe perechi de pantofi inutili și cu un gol în buget.2.Gândește rațional și nu acționa după primul impuls. Nu cumpăra ce nu ai nevoie.3.Înlocuiește-ți nevoia psihică de a cumpăra pantofi. Te poți orienta spre cărți sau decorațiuni.4.Identifică zonele de pericol și ocolește-le. În ziua de salariu nu intra în mall sau magazine online.5.Schimbă-ți stilul de viață. Nu purta pantofi cu toc când nu e nevoie.6. Comportă-te responsabil cu banii tăi.7.Recompensează-te. Cu orice, mai puțin pantofi.Dacă nu dorești să te tratezi, noi îți urăm spor la shopping! займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

3 thoughts on “The shoe I live in”

  1. Daca nu as purta un numar incredibil de mic la pantofi, pot doar presupune ca dulapul mi-ar fi plin de aceste minunatii de tot felul.Pot doar sa ii admir pe cei mai pretiosi si mai frumosi si sa ma multumesc cu perechile care mi se potrivesc.

  2. Interesant articolul, iar regulile prezentate pot fi utilizate si in tratarea altor adictii, nu numai in materie de pantofi. Fireste adaptate dupa caz.

  3. Unii incearca sa umple golul din ei cu lucruri materiale de care au sau nu nevoie si pe care poate nu le vor folosi niciodata, insa, fireste, aceasta cale nu e decat un paliativ… O colectie de obiecte nu atrage dupa sine decat o stare de confort pasagera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *