The Ruby Circle, deznodământul seriei Bloodlines de Richelle Mead

Astăzi a fost publicat volumul The Ruby Circle, ultimul volum din seria fantasy “Bloodlines”, scrisă de Richelle Mead.Seria “Bloodlines” este continuarea seriei bestseller “Vampire Academy” şi cuprinde şase volume: “Bloodlines“, “The Golden Lily“, “The Indigo Spell“, “The Fiery Heart“, “Silver Shadows” şi “The Ruby Circle“.Seria, publicată între anii 2011-2015, urmăreşte aventurile lui Sydney Sage, o tânără care face parte din grupul Alchimiştilor, un grup a cărui menire este să menţină existenţa vampirilor ascunsă de restul lumii, pentru a proteja atât vieţile oamenilor, cât şi secretul vampirilor. Întreaga viaţă, Sydney a fost educată să creadă că vampirii şi dhampirii sunt malefici şi nefireşti, dar totul se schimbă pentru ea când este nevoită să se ascundă împreună cu Moroii Adrian şi Jill şi gardianul dhampir Eddie.În ultimul volum al seriei, după ce povestea lor secretă de dragoste este descoperită, Sydney şi Adrian vor avea de înfruntat mânia Alchimiştilor şi Moroilor deopotrivă. Când este pusă în pericol viaţa unei persoane pe care amândoi o iubesc, Sydney riscă totul pentru a vâna un fost rival de moarte, în timp ce Adrian este prins într-un puzzle care ar putea deţine cheia unui secret şocant care ar putea zgudui întreaga lume a Moroilor.

Seria “Vampire Academy” urmăreşte războiul care se desfăşoară între două rase de vampiri, Moroi şi Strigoi şi spune povestea lui Rose Hathaway, o fată dhampir (jumătate om, jumătate vampir) în vârstă de 17 ani, care se antrenează pentru a deveni garda de corp a Moroilor. Viaţa acesteia este complicată de intrigile şi comploturile din Academie şi de idila tăinuită şi interzisă cu instructorul ei, Dimitri Belikov.Seria “Vampire Academy” a fost publicată între anii 2007-2010, a devenit bestseller New York Times şi USA Today, a fost tradusă în treizeci de limbi şi a fost vândută în milioane de exemplare în întreaga lume. займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *