The Queen of Zombie Hearts, deznodământul seriei bestseller White Rabbit Chronicles

În 30 septembrie a fost publicat unul dintre cele mai aşteptate volume ale acestui an, pentru cititorii de volume fantasy, The Queen of Zombie Hearts, deznodământul seriei bestseller New York Times, White Rabbit Chronicles, scrisă de Gena Showalter.

Reinterpretarea fantezistă şi captivantă a romanului Alice în Wonderland, Alice în Zombieland, primul volum al serie White Rabbit Chronicles, se axează pe povestea adolescenţei Alice Bell, care-şi pierde întreaga familie în urma unui accident de maşină.

Alice descoperă cu groază, printre fiarele contorsionate ale maşinii, monştrii despre care tatăl ei a avertizat-o întreaga viaţă că sunt reali. Decisă să se răzbune şi să-i distrugă pe zombie care i-au ucis părinţii şi sora mai mică, Alice învaţa să lupte împotriva morţilor vii, împreună cu un grup de vânători de zombie, conduşi de misteriosul şi fermecătorul Cole.

În mult asteptatul deznodământ al seriei White Rabbit Chronicles, The Queen of Zombie Hearts, Alice crede că tot ce era mai rău a trecut şi e pregătită să facă pasul următorul împreună cu iubitul ei, Cole, liderul vânătorilor de zombie.

Când Animă Industries, agenţia care controlează zombie, lansează un atac neaşteptat care îi ucide pe patru dintre prietenii lui Alice, aceasta îşi dă seama că oamenii pot fi mai periculoşi decât monştrii şi că ceea ce era mai rău abia acum începe. În timp ce vânătorii de zombie care au supravieţuit se pregătesc pentru război, Alice descoperă că şi ea îi poate controla pe zombie şi că este legată de femeia responsabilă de moartea şi transformarea în zombie a mamei lui Cole.

Pe măsură ce secretele ies la lumină, iar mai mulţi vânători de zombie sunt ucişi sau răpiţi, Alice va lupta mai mult ca niciodată pentru a distruge Animă, chiar dacă asta va însemna să-şi sacrifice propria viaţă pentru cei pe care îi iubeşte.

În ultimii ani, datorită succesului înregistrat de serialul horror post-apocaliptic,The Walking Dead, bazat pe seria de benzi desenate omonima, scrisă de Robert Kirkman, Tony Moore şi Charlie Adlard, tot mai mulţi autori au abordat subiectul apocalipsei zombie în cărţile lor.

Printre cele mai cunoscute volume care prezintă o lume răvăşită de o catastrofă care a trezit morţii la viaţă şi i-a transformat în creaturi înfiorătoare, devoratoare de carne umană, se număra seria Zombie Fallout de Mark Tufo, trilogia Newsflesh de Mira Grant, seria Benny Imura de Jonathan Maberry, The Passage de Justin Cronin, The Remaining de D.J. Molles, trilogia Ashes de Ilsa J. Bick, seria Gone With the Respiration de Lia Habel, seria The Forest of Hands and Teeth de Carrie Ryan şi apreciatele World War Z: An Oral History of the Zombie War de Max Brooks, I Am Legend de Richard Matheson şi Warm Bodies de Isaac Marion, care beneficiază de ecranizări pe măsură.

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *