The Notebook

The Notebook este prima carte a lui Nicholas Sparks.
Poate ca titlul nu spune prea multe, dar conținutul este magnific. Povestea este foarte emoționantă și îți dă impresia că viața ar putea fi mai bună doar cu puțină iubire.
Iubirea este tot, îți dă speranță și este mereu lângă tine, chiar dacă uneori te rănește. Allie și Noah sunt doi tineri care și-au petrecut vara împreuna: momente de neuitat pe care oricine ar dori să le trăiască,  plimbări în parc, tot felul de aventuri. Allie e îndrăgostită până peste cap de Noah și ar face orice pentru a sta lângă el, ar fi în stare să o înfrunte chiar pe propria ei mama. Din păcate, lucrurile nu merg întodeauna bine. Ea este nevoită să plece.
Paisprezece ani mai târziu, Allie e logodita cu Lon Hammond, un om de afaceri important. Cu numai câteva zile înainte de nuntă, Allie vede un anunț  în ziar, care o determina să plece din oraș. Ajungând la vechea ei casă, găsește nu o ruină ci o vilă grandioasă, aranjată și foarte frumoasă, deținută de Noah. Noah e la fel de sexy ca acum 14 ani, are același trup bine lucrat și aceași față blândă. Cu greu a reușit să scoată un cuvânt. De atunci a petrecut aproape o săptămâna cu el, amintindu-și de vremurile bune. Timpul petrecut cu el o face sa se gândească la viața ei și la ce vrea ea.
Concluzia e că nimic nu învinge dragostea. Este o carte care trebuie citită.

займ онлайн rusbankinfo.ruзаймы онлайн без отказа

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *