The Maze Runner Series

În septembrie 2015 are loc reeditarea unei serii foarte iubite, The Maze Runner, într-un format mult mai sofisticat, perfect pentru cititorii adulţi, mai experimentaţi.

Într-o lume post-apocaliptică, violenţa, boala şi minciunile ameninţă să distrugă mai mult decât vieţile celor care şi-au găsit refugiu în Poiană. Dar adevărul, ca întotdeauna, tinde să fie mai periculos decât şi-ar fi imaginat ei. Labirintul e doar începutul…

The Maze Runner a fost încă de la început un best-seller, cu 1,5 milioane cărţi vândute în Marea Britanie şi peste 7 milioane în America.

Prima carte a seriei, The Maze Runner, a fost adaptată pentru cinematografie în 2014 şi a avut încasări dintre cele mai bune peste tot în lume.

Data publicării acestei reeditări a fost gândită pentru debutul lui septembrie pentru a se corela cu data de lansare a celui de-al doilea film, The Scorch Trials.

 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *