The Man Booker Prize shortlist

Update:Premiul de anul acesta a fost câștigat de Eleanor Catton, pentru volumul ‘The Luminaries’ (832 pag.).Eleonor este cea mai tânără câștigătoare a Man Booker Prize de până acum (28 ani), iar pe lângă prestigioasa distincție, tânăra scriitoare a primit și o sumă de 50.000 de lire sterline.


 Competiția ‘The Man Booker Prize’ promovează cele mai bune titluri de ficțiune și recompensează cea mai bună carte a anului. Acesta este unul dintre cele mai importante premii literare, ce poate schimba soarta scriitorilor și a editorilor. Anul acesta, câștigătorul va fi desemnat în data de 15 octombrie.Tu pe cine mizezi?

Lista scurtă a finaliștilor:

Lista tuturor candidaților:

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “The Man Booker Prize shortlist”

  1. Am citit doar Jim Crace, The Pesthouse – care mi-a placut foarte mult. Asta noua pentru care este nominalizat am auzit despre ea si mi-ar placea s-o citesc, pare interesanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *