The Longevity Book

the longevity book cover

Cameron Diaz a publicat cartea The Body Book în 2015, cu scopul de a le ajuta pe adolescente și tinere să-și înțeleagă corpul, să contribuie la educarea modului în care acestea se privesc pe sine și pentru a le încuraja să vadă dincolo de tendințele si standardele de frumusețe din zilele noastre. Pentru prima sa cartea ea a intervievat medici, oameni de știință, nutriționiști și o serie de alți experți din zona de sănătate și estetică pentru a clarifica multe dintre întrebările pe care le poate avea o femeie despre corpul său.

the longevity bookAcum, în noua sa carte, The Longevity Book, Cameron continuă călătoria începută abordând un subiect care a fost mult timp tabu în societatea noastră: corpul femeii care îmbătrânește. The Longevity Book oferă o perspectivă în această direcție: de ce îmbătrânim diferit și ce putem schimba pentru mai multă armonie cu noi după o anumită vârstă.

Cameron explorează în cartea sa nouă ce ne pot învăța istoria, biologia sau neuroștiința despre menținere sănătății optime pe măsura tranziției dinspre 30 de ani spre mijlocul vieții. De la înțelegerea aspectelor precum modul în care îmbătrânesc femeile versus modul în care îmbătrânesc bărbații, până la cele mai recente studii privind telomerele și încetinirea ratei de declin cognitiv. De asemenea, ne explică cum reușește meditația să ne vindece; cum dragostea, prietenia și râsul oferă longevitate vieții sau care este secretul pentru a îmbătrâni frumos.

Cartea The Longevity Book scrisă de Cameron Diaz poate fi comandată aici.

Mai multe cărți noi de frumusețe și lifestyle

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *