John C. Maxwell la București. The Leadership Effect

John Maxwell este una dintre cele mai proeminente voci în domeniul leadership-ului și al dezvoltării personale și profesionale la nivel global.Pe 12 noiembrie anul acesta, la București, veți avea ocazia să-l întâlniți în cadrul unui eveniment de mare ținută, The Leadership Effect.Ce îl motivează pe John Maxwell atunci când împărtășește tuturor viziunea sa despre leadership?Iată ceea ce afirmă chiar el:

Filozofia mea de leadership este simplă: Totul crește și descrește prin leadership. Pentru că atât de multe depind de această filozofie, pasiunea vieții mele este să dezvolt lideri la toate nivelurile. Cred în voi și în puterea influenței voastre de a crea o moștenire în sfera voastră de influență care va lasa în urmă o armată de lideri ce înțeleg importanța unui leadership puternic. Am avut privilegiul să scriu peste 70 de cărți și să vorbesc în fața a milioane de oameni care, ca și voi, pun valoare pe ceea ce trebuie să faci ca să ajungi un mare lider. Sper că veți găsi resursele de care aveți nevoie ca să aveți o experiență de leadership nu doar memorabilă ci și influentă, participând la acest eveniment! 

Sursa și mai multe detalii: The Learning NetworkCărți de John C. Maxwell

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *