The Genius – Alexander McQueen

În mai puțin de 15 ani de activitate, McQueen a ajuns unul dintre cei mai apreciați și respectați designeri din lume, lăsând în urma lui o moștenire extrem de valoroasă, colecțiile sale fiind obiect de studiu în cadrul facultăților de design. Alexander McQueen transforma orice prezentare obișnuită într-un adevărat spectacol de artă. Sursele sale de inspirație erau foarte variate și veneau de oriunde, iar conexiunile pe care le realiza îi demonstrau calitățile de vizionar.
Fiecare prezentare avea o poveste:  hainele, locația, modelele, toate erau simboluri ce emanau creativitate și artă. De fapt, cele mai multe show-uri ale lui au fost autobiografice, reflectând starea lui de spirit. O prezentare spectaculoasă a fost cea din sezonul toamnă/iarnă-2002/2003, care a avut loc la Conciergerie, închisoarea în care și-a petrecut Marie-Antoinette ultimele zile de viață, înainte de a fi executată. McQueen și-a luat viața în februarie 2010, în urma unei depresii acute. (cauzată, printre altele, și de moartea mamei sale).Toamna aceasta vor apărea mai multe albume/cărți despre viața și opera lui Alexander McQueen:  Alte cărți de modă: Mai multe cărți de modă și design займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *