The Early Days of Silicon Valley

Unele imagini fac mai mult decât o mie de cuvinte, iar albumele de fotografie sunt grăitoare în acest sens.

Doug Menuez a legat un album cu peste 100 de fotografii rare și inedite care ne oferă posibilitate de a arunca o privire în interiorul unor companii celebre cu sediul în Silicon Valley, companii precum: Apple, Intel, Kleiner Perkins în perioada 1985-2000. Tot ce a însemnat revoluția digitală și cum s-a văzut ea din interior, în birourile din Palo Alto, printre cutiile goale de mâncare chinezească rămase după o noapte de programare, alături de bebelușii angajaților. Doar din fotografii poți să simți atmosfera energică, procesul creativ și pasiunea care plutea în toate birourile.

“I want some kid at Stanford to be able to cure cancer in his dorm room.” (Steve Jobs)

“If you give someone a hammer, they can build a house or tear it down. Photoshop is just a better hammer.” (Russell Brown, Adope Systems creative director, Photoshop evangelist)

“Maybe the revolution is the point, not the profit” (Bill Joy, cofounder Sun Microsystems)

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *