The Delicious Winner

Chiar dacă a fost destul de dificil să alegem un câștigător (pentru că am am primit doar rețete minunate), într-un final ne-am pus de acord cu faptul că rețeta care a îndeplinit cu succes cele trei criterii (complexitate, creativitate, aspect) a fost cea realizată de către Simona (http://www.books-express.ro/blog/concurent-nr-8-simona/).Apoi, premiul de popularitate a fost ales în funcție de numărul voturilor primite în blog. Concurenta cu cele mai multe voturi a fost Nicoleta Tudorache, cu 83 de voturi primite pentru prăjitura tradițională americană cu măr și scorțișoară.(http://www.books-express.ro/blog/concurent-nr-4-nicoleta-tudorache/).

Însă, pentru că apreciem interesul tuturor participanților pentru acest concurs, ne-am gândit să le oferim 20% reducere la prima comandă, indiferent de valoarea produsului.Vă mulțumim pentru participare și vă mai așteptăm și la alte concursuri interesante.займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “The Delicious Winner”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *