The Crystal Bible 3 #90

 the_crystal_bible_3The Crystal Bible 3” apărută în 2013 este ultima din seria „The Crystal Bible”scrisă de celebra Judy Hall. Primele două volume, traduse și în limba română, s-auvândut în peste trei milioane de exemplare în întreaga lume (cei care doresc sa le citească în engleză le pot comanda pe Books Express).

The Crystal Bible 3” are 400 de pagini lucioase și o prezentare grafică atrăgătoarecu fotografii de calitate. Pentru o referință rapidă, toate mineralele din lucrare, indiferent de natura lor, sunt denumite generic „cristale”.

Cartea începe cu indexul alfabetic al cristalelor descrise în volum și continuă cu informații despre structura cristalină, cristale de înaltă vibrație, explorarea potențialului cristalelor (acordarea cu acestea), craniile de cristal (istoric, activare,folosire), roci folosite la construcția unor monumente preistorice cum este cel de la Stonehenge, minerale din Madagascar.Se trece apoi la abordarea individuală, în ordine alfabetică, a cristalelor ce fac obiectul lucrării (aproximativ 255).

Apar patru denumiri greșite datorate unor erori de tipar neimputabile autoarei (la pagina 59 „Astraline™” în loc de „Astaraline™” cum este corect, la pagina 179 „Klinoptilolith” în loc de „Klinoliptolith”, la pagina 205 „Mtrolite” în loc de „Mtorolite” și la pagina 305 „Rhodhozite” în loc de „Rhodizite”).

Printre cele peste 250 de minerale se găsesc:

– Cristale cunoscute ale căror proprietăți metafizice nu au fost tratate în precedentele volume ale seriei (andaluzit, larvikit, opal verde, etiopian sau de Honduras, piatra lunii neagră, scolecit);

– Fosile (os de dinozaur, lemn pietrificat, stromatolit);

– Roci comune de construcție şi ornamentale (bazalt, granit, marmură, calcar, alabastru);

– Combinații de cristale comune (prehnit cu epidot, calcedonie cu apofilit, cuarț fumuriu în feldspat);

– Combinații de cristale rare (riebekit, sugilit şi bustamit);

– Cristale produse ori modificate în laborator (Andara Glass, Azotic Topaz, Pink Lazurine™, Ruby Lavender Quartz™, Champagne Aura Quartz);

– Tipuri de cuarț mai puțin cunoscute (Aurora, Messina, Moldau, Tangerose,Trigonic);

– Combinații de cuarț cu alte minerale (pirită, granat, sulf, aur);

– Diverse tipuri de pirită („cadran solar”, iridiscentă, cu magnezit, „piele de şarpe”).

Numeroase minerale analizate în carte sunt „de nouă generaţie” şi „înaltă vibrație”.

Dintre acestea majoritatea au fost „recent descoperite” de vestitul Robert Simmons care le-a înregistrat denumirea (aşa-numitele „trademarked crystals”). Printre ele se numără mai multe tipuri de azeztulit (Rosophia™, Himalayan Gold™, Himalayan Red™, Sanda Roza™, Rhodozaz™), Auralite 23™, Agnitite™, Lemurian Aquatine Calcite™ etc.

Sub denumirea fiecărui cristal apare fotografia acestuia, apoi vin informaţii despre culoare și modul în care arată, disponibilitate, origine (zona geografică de provenienţă ori dacă a fost creat în laborator), însușiri metafizice generale, proprietăţi de vindecare şi sugestii de amplasare pe corp sau în mediul înconjurător.

flourite-crystals

Ultima parte a volumului conţine informaţii despre curăţarea şi activarea cristalelor, planşe de anatomie fizică şi subtilă (chakre şi corpuri energetice), tabele cu poziţiile, culorile şi atributele chakrelor, descrierea chakrelor „transpersonale”(cele de deasupra „Coroanei” – „Higher Crown”, „Soul Star”, „Stellar Gateway”) şi a celor minore („Alta Major”, „Manifestation / Palm”). Cartea se încheie cu sugestii de aranjamente din cristale („crystal grids”) pentru vindecare şi protecţie,elixire din cristale („gem essences”) şi indexul termenilor metafizici folosiţi.

The Crystal Bible 3” se adresează cristaloterapeuţilor experimentaţi, celor avansaţi în lucrul cu cristale sau chakre transpersonale, persoanelor puternic psihosenzitive şi bineînțeles tuturor celor dornici să ajungă la o cunoaştere înaltă.

Declinarea responsabilității: Books Express şi autoarea prezentului articol facprecizarea că proprietățile metafizice, de vindecare fizică, emoțională şi spirituală ale cristalelor menționate în „The Crystal Bible 3”, precum şi efectele poziționării acestora pe corpul uman sau în mediul înconjurător nu sunt dovedite științific.

Așa cum declară autoarea Judy Hall în debutul cărții, respectivele proprietăți şi efecte sunt rezultatul observațiilor din activitatea de cristaloterapie ori au fost culese din folclor sau tradiții şi nu garantează vindecarea vreunei afecțiuni. Prin urmare, dacă suferiți ori bănuiți că suferiți de vreo afecțiune fizică, emoțională sau psihică, adresați-vă imediat medicului sau psihoterapeutului. Nu substituiți şi nu întrerupeți vreun tratament medical sau terapie convențională folosind cristale.

Responsabilitatea folosirii informațiilor prezentate în acest articol aparține în exclusivitate cititorilor acestuia.

Un articol de Dariana Driganiзайм онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *