Termeni şi condiţii

Comenzi şi livrări

Toate produsele sunt furnizate oriunde în România – nu și în afara teritoriului țării –  în baza unei comenzi ferme.Livrarea coletelor este făcută prin intermediul unui serviciu curierat rapid la adresa indicată de dumneavoastră. Puteți alege să primiți produsele prin FAN Courier, GLS sau puteți să le ridicați de la Books Express, Grădiștea Floreștilor nr. 17.Informaţiile furnizate către Books Express sunt folosite conform legilor în vigoare privind confidențialitatea datelor.Books Express nu încurajază spam-ul şi nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să şteargă din baza de date adresa de e-mail furnizată.Prețurile sunt actualizate zilnic.

 Dreptul de retragere

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi folosind datele din pagina de contact cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail.În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere alăturat; folosirea lui nu este însă obligatorie, deasemenea puteți folosi formularul de contact pentru a comunica printr-o declarație neechivocă. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecinţele retragerii

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Produse

Informațiile despre produsele prezentate pe site-ul www.books-express.ro provin de la editurile/firmele producătoare sau de la distribuitorii autorizați.  Acestea au un caracter informativ și sunt folosite cu acordul deținătorilor de dreptului de autor.  Pentru orice informație sau sesizare legată de drepturile de autor sau încălcarea acestora, vă rugăm să ne scrieți la adresa dcb@books-express.ro.Pentru produsele de papetărie, jocuri, calendare, hărți, garanția legală de conformitate este precizată de:– art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 – art. 5-14 din Lege nr. 449/2003 În primele 6 luni de la cumpărare, consumatorul nu trebuie să dovedească neconformitatea, se consideră că aceasta a existat la data cumpărării. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformităţii va trebui dovedită de consumator. Deoarece au trecut peste 6 luni de la cumpărare, va trebui să demonstrați magazinului că laptop-ul nu era conform la data cumpărării, ca să beneficiați de garanția legală de conformitate.În cazul în care produsele livrate prezintă defecte fizice, sau nu corespund cu descrierea de pe site acestea vor fi înlocuite sau rambursate.Reprezentantul nostru va face aranjamentele necesare pentru transportul produselor către Books Express. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către Books Express.

Conciliere

În cazul în care apar orice probleme, vă asigurăm că vom face tot posibilul să remediem situația apărută. Pentru acest caz și pentru nemulțumirile de orice fel care nu sunt rezolvate într-un mod convenabil pentru dumneavoastră și într-o manieră profesionistă de către reprezentanții Books Express, vă rugăm să luați legătura personal cu  Bogdan Dumitru, bogdan@books-express.ro,  telefon 0721275638.займ онлайн rusbankinfo.ru